Mystery Guest loopt over naar de Contrastnacht

Posted by admin on 18 juni 2011 in Geen categorie |

Rond een uur of 22:45 loopt zowel het programma van de Contrastnacht als de Nacht van de Theologie op zijn einde. Voor we ons overgeven aan de theologisch verantwoorde Russendisko van de hand van IKONprogrammamaker/dj Ruben Altena is er nog een ‘Grand Finale’ voor bezoekers van beide nachten.

In de tuin van de Amstelhoven zal een prominent theoloog uit de kringen van ‘Nacht van de Theologie’ optreden als ‘Mystery Guest’. Hij steekt over vanuit de Hermitage naar de Contrastnacht en zal de Nachtbezoekers mee de tuin innemen voor een in alle opzichten spetterend lied. Na dit lied volgt een opzwepende lezing over het nut en de noodzaak van provocatie in religie en theologie.

Zo eindigen we de avond zoals we hem begonnen: samen in de tuin. Want religie kan dan misschien niet zonder provocatie, andersom geldt dat natuurlijk net zo goed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>